Trnitá cesta ke spisovné albánštině

Název: Trnitá cesta ke spisovné albánštině
Zdrojový dokument: Porta Balkanica. 2009, roč. 1, č. 1-2, s. 47-55
Rozsah
47-55
  • ISSN
    1804-2449
Type: Článek
Jazyk
Licence: Neurčená licence
 

Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel.

Reference
[1] ANDROKLI, K. et al. Drejtshkrimi i gjuhës shqipe. Akademia e Shkencave e RPSH, Tiranë 1973.

[2] DEMIRAJ, Sh. Gjuha shqipe dhe historia e saj. Shtëpia Botuese e Librit Universitar, Tiranë 1988.

[3] ELSIE, R. Letërsia shqipe. Një histori e shkurtër. Skanderbeg books, Tiranë 2006. ISBN 99943-85-04-6

[4] OSMANI, T. Udha e shkronjave shqipe. Akademia e Shkencave e Republikës së Shqipërisë, Tiranë 2008. ISBN 978-99956-10-16-6