Trnitá cesta ke spisovné albánštině

Title: Trnitá cesta ke spisovné albánštině
Source document: Porta Balkanica. 2009, vol. 1, iss. 1-2, pp. 47-55
Extent
47-55
  • ISSN
    1804-2449
Type: Article
Language
License: Not specified license
 

Notice: These citations are automatically created and might not follow citation rules properly.

References
[1] ANDROKLI, K. et al. Drejtshkrimi i gjuhës shqipe. Akademia e Shkencave e RPSH, Tiranë 1973.

[2] DEMIRAJ, Sh. Gjuha shqipe dhe historia e saj. Shtëpia Botuese e Librit Universitar, Tiranë 1988.

[3] ELSIE, R. Letërsia shqipe. Një histori e shkurtër. Skanderbeg books, Tiranë 2006. ISBN 99943-85-04-6

[4] OSMANI, T. Udha e shkronjave shqipe. Akademia e Shkencave e Republikës së Shqipërisë, Tiranë 2008. ISBN 978-99956-10-16-6