Skip to main content
English
Čeština
Domů
Kolekce
Časopisy
Sborník prací Filozofické fakulty brněnské univerzity
Všeobecné knižní edice
Specializované knižní edice
Knihy mimo edice
Prohlížení
Obory
Ústavy
Názvy
Autoři
Vyhledávání
O platformě
Základní informace
Dokumentace
Nápověda
Kontakt
Digitalia
archaeozoology
Kovačiková, Lenka; Drnovský, Pavel
.
Vyhodnocení zvířecích kostí z hradu Mokřice (Čechy) : ohlédnutí za pestrostí jídelníčku obyvatel středověkého hradu a možnostmi produkce potravin živočišného původu
Paris, Pierre-Emmanuel
.
"Weight Method" : nouvelle approche de l'estimation des poids de viande pour les sites laténiens
Derner, Kryštof; Hrubý, Petr
.
Otázka zemědělství a potravinářské produkce středověkých hornických komunit
Šimunková, Katarína; Beljak Pažinová, Noémi
.
Konzumácia mäsa na hradoch v novoveku : prípadová štúdia z hradu Dobrá Niva
Trojánková, Olga; Kovačiková, Lenka; Frolík, Jan; Starec, Petr; Čiháková, Jarmila
.
Chov prasat ve středověku prizmatem stabilních izotopů uhlíku a dusíku
Šimunková, Katarína; Beljak Pažinová, Noémi
.
Konzumácia mäsa na hradoch vo vrcholnom stredoveku: prípadová štúdia z hradu Peťuša
Subscribe to archaeozoology